Temporalment no es realitza servei a domicili però seguim oferint servei de recollida al local. Comandes per web, 10% de descompte.
Primer a escollir: Carpaccio de vedella, bacallà, salmó o tonyina (amb encenalls de parmesà) / Amanida Poggio / Amanida Tricolore / Antipasto di salumi / Provolone al forn
Seg0n a escollir: Pizza a escollir de la carta / Pasta a escollir de la carta (excepte tris di pasta) / Risotto porcini / Bacallà al forn amb verdures / Filetto di maiale amb mermelada de ceba / Entrecôte Km 0 a la brasa amb guarnició (supl. 8€)
Postres casolans: Tiramisú / Panna cotta
Primer a escollir: Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà / Amanida verda / Amanida caprese / Amanida de pasta / Timbal de tonyina, tomàquet i ceba / Crêpe de pernil i formatge / Canelons de carn d’olla amb salsa als quatre formatges / Provolone al forn (supl. 3€)
Segon a escollir: Pizza margarita amb un ingredient / Penne bolonyesa / Spaghetti alla giardinera / Tagliatelle parmigiana / Penne amatriciana / Peix del dia / Pollastre arrebossat amb guarnició / Entrecôte Km 0 a la brasa amb guarnició (supl. 8€)
Postres casolans: Tiramisú / Panna cotta
Bressaola, coppa, mortadel·la de Bolonya, pernil, mozzarella, xampinyons, carxofa, olives y tomàquets cherry.
Pebrot, albergínia, calabaci i parmesà
Xarcuteria italiana
Albergínia a la parmesana
Vedella, salsa de tonyina i tàperes
Formatge fos i tomàquet
Pernil d'ànec
Pop i salsa ponzu
Filet de vedella, parmesà i xampinyons
Salmó i parmesà
Tonyina i parmesà
Bacallà i parmesà
Carn de vedella curada, ruca i parmesà
Magret d'ànec, taronja, llagostí i xicoira
Enciam variat, foie, alvocat, bressaola, fruits secs y tomàquets cherry
Enciam variat, tomàquet cherry, tomàquet deshidratat, nous, formatge parmesà i salsa cèsar
Tomàquet, mozzarella i alfàbrega
Tomàquet, mozzarella i alvocat
Enciam variat, alvocat, pomelo, pollastre marinat, llagostins i soja
Enciam, salmó, gambes, cloïsses i xampinyons
Enciam variat, api, ceba, pebrot, pernil dolç, mozzarella, tomàquet, ou i pastanaga
Enciam variat, nous, taronja, formatge de cabra i pernil d'ànec
Ruca, burrata, pera al vi i pinyons
Sobrassada i nata
Cloïsses, anxoves i tomàquets cherry
Salmó fumat i nata
Xoriç picant, pebrot verd, nata i salsa napolitana
Burrata, festucs i nata
Escamarlà, tomàquet i nata
Cloïsses i tomàquet cherry
Tres tipus de xampinyons i nata
Alfàbrega, fruits secs i oli d'oliva
Espàrrecs de marge, pernil serrà i tartufo
Bolets i nata
Vedella, espècies i tomàquet
Pesto, salmó i nata
Curaçao, nata, xampinyons i spek
Essència de tòfona, nata i spek
Carn picada amb salsa bolonyesa
crema i formatges variats
Pollastre, ceba, xampinyons, tomàquet, nata.
Canelons de foie amb parmesà i salsa de bolets
Canelons de carn amb salsa de formatges variats
Cervesa negra, escalunya, spek i parmesà
tris funghi o carbonara
Tomàquet, mozzarella, mortadella, festucs i burrata
Nata, pesto i salmó fumat
Tomàquet, mozzarella, bolets, burrata, salsa de trufa i alfàbrega
Tomàquet, mozzarella, formatge de cabra, melmelada de ceba i albergínia
Tomàquet, mozzarella, pollastre, curri i pebrot
Tomàquet, mozzarella, albergínia, mel, parmesà, balsàmic i orenga
Tomàquet i mozzarella
Cansalada italiana, formatge i nata
Tomàquet, mozzarella, anxoves, olives i tàperes
Tomàquet, mozzarella i xoriç normal o picant
Tomàquet, mozzarella, xampinyons, carxofa, pebrot i espàrrecs blancs
Tomàquet, mozzarella, pernil dolç i xampinyons.
Igual que la Regina però tancada
Tomàquet, mozzarella, gouda, parmesà i gorgonzola
Tomàquet, pernil dolç, ruca, tomàquet cherry i parmesà
Tomàquet, mozzarella, carn picada i salsa boloñesa
Pesto, funghi i parmesà
Tomàquet, mozzarella, carxofa, pernil dolç, olives i xampinyons
Tomàquet, mozzarella, musclos, cloïsses i gambes
Tomàquet, mozzarella, pernil serrà i ruca
Tomàquet, mozzarella i salmó fumat
Tomàquet, mozzarella, cansalada italiana, xampinyons, gambes, ous i blat de moro
Pollastre arrebossat, tomàquet, i mozzarella
Filet de porc, ceba, poma, sidra i nata
Filet de porc, nata, marsala i xampinyons
Filet de porc a la melmelada de ceba
Magret d'ànec a la brasa
Salmó al papillot
Tonyina a la brasa
Bacallà al pesto
Amb xocolatam, nata i xarop de caramel.
Degustació de postres
Comi Restarium SLU ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha creado una progressive web app para que los clientes puedan descargarse la web como una app con envío de notificaciones push con ofertas y novedades, así como mejoras en la versión mobile de la web para poder fidelizar más al cliente con ofertas personalizadas y tener analíticas de uso y mejor experiencia del cliente. 2022 al 2023. Para ello ha contado con el apoyo del programa de competitividad turística de la Cámara de Comercio de Tortosa.