Temporalment no es realitza servei a domicili però seguim oferint servei de recollida al local. Comandes per web, 10% de descompte.
Primer a escollir: Carpaccio de vedella, bacallà, salmó o tonyina (amb encenalls de parmesà) / Amanida Poggio / Amanida Tricolore / Antipasto di salumi / Provolone al forn
Seg0n a escollir: Pizza a escollir de la carta / Pasta a escollir de la carta (excepte tris di pasta) / Risotto porcini / Bacallà al forn amb verdures / Filetto di maiale amb mermelada de ceba / Entrecôte Km 0 a la brasa amb guarnició (supl. 8€)
Postres casolans: Tiramisú / Panna cotta
Primer a escollir: Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà / Amanida verda / Amanida caprese / Amanida de pasta / Timbal de tonyina, tomàquet i ceba / Crêpe de pernil i formatge / Canelons de carn d’olla amb salsa als quatre formatges / Provolone al forn (supl. 3€)
Segon a escollir: Pizza margarita amb un ingredient / Penne bolonyesa / Spaghetti alla giardinera / Tagliatelle parmigiana / Penne amatriciana / Peix del dia / Pollastre arrebossat amb guarnició / Entrecôte Km 0 a la brasa amb guarnició (supl. 8€)
Postres casolans: Tiramisú / Panna cotta
Bressaola, coppa, mortadel·la de Bolonya, pernil, mozzarella, xampinyons, carxofa, olives y tomàquets cherry.
Pebrot, albergínia, calabaci i parmesà
Xarcuteria italiana
Albergínia a la parmesana
Vedella, salsa de tonyina i tàperes
Formatge fos i tomàquet
Pernil d'ànec
Pop i salsa ponzu
Filet de vedella, parmesà i xampinyons
Salmó i parmesà
Tonyina i parmesà
Bacallà i parmesà
Carn de vedella curada, ruca i parmesà
Magret d'ànec, taronja, llagostí i xicoira
Enciam variat, foie, alvocat, bressaola, fruits secs y tomàquets cherry
Enciam variat, tomàquet cherry, tomàquet deshidratat, nous, formatge parmesà i salsa cèsar
Tomàquet, mozzarella i alfàbrega
Tomàquet, mozzarella i alvocat
Enciam variat, alvocat, pomelo, pollastre marinat, llagostins i soja
Enciam, salmó, gambes, cloïsses i xampinyons
Enciam variat, api, ceba, pebrot, pernil dolç, mozzarella, tomàquet, ou i pastanaga
Enciam variat, nous, taronja, formatge de cabra i pernil d'ànec
Ruca, burrata, pera al vi i pinyons
Sobrassada i nata
Cloïsses, anxoves i tomàquets cherry
Salmó fumat i nata
Xoriç picant, pebrot verd, nata i salsa napolitana
Burrata, festucs i nata
Escamarlà, tomàquet i nata
Cloïsses i tomàquet cherry
Tres tipus de xampinyons i nata
Alfàbrega, fruits secs i oli d'oliva
Espàrrecs de marge, pernil serrà i tartufo
Bolets i nata
Vedella, espècies i tomàquet
Pesto, salmó i nata
Curaçao, nata, xampinyons i spek
Essència de tòfona, nata i spek
Carn picada amb salsa bolonyesa
crema i formatges variats
Pollastre, ceba, xampinyons, tomàquet, nata.
Canelons de foie amb parmesà i salsa de bolets
Canelons de carn amb salsa de formatges variats
Cervesa negra, escalunya, spek i parmesà
tris funghi o carbonara
Tomàquet, mozzarella, mortadella, festucs i burrata
Nata, pesto i salmó fumat
Tomàquet, mozzarella, bolets, burrata, salsa de trufa i alfàbrega
Tomàquet, mozzarella, formatge de cabra, melmelada de ceba i albergínia
Tomàquet, mozzarella, pollastre, curri i pebrot
Tomàquet, mozzarella, albergínia, mel, parmesà, balsàmic i orenga
Tomàquet i mozzarella
Cansalada italiana, formatge i nata
Tomàquet, mozzarella, anxoves, olives i tàperes
Tomàquet, mozzarella i xoriç normal o picant
Tomàquet, mozzarella, xampinyons, carxofa, pebrot i espàrrecs blancs
Tomàquet, mozzarella, pernil dolç i xampinyons.
Igual que la Regina però tancada
Tomàquet, mozzarella, gouda, parmesà i gorgonzola
Tomàquet, pernil dolç, ruca, tomàquet cherry i parmesà
Tomàquet, mozzarella, carn picada i salsa boloñesa
Pesto, funghi i parmesà
Tomàquet, mozzarella, carxofa, pernil dolç, olives i xampinyons
Tomàquet, mozzarella, musclos, cloïsses i gambes
Tomàquet, mozzarella, pernil serrà i ruca
Tomàquet, mozzarella i salmó fumat
Tomàquet, mozzarella, cansalada italiana, xampinyons, gambes, ous i blat de moro
Pollastre arrebossat, tomàquet, i mozzarella
Filet de porc, ceba, poma, sidra i nata
Filet de porc, nata, marsala i xampinyons
Filet de porc a la melmelada de ceba
Magret d'ànec a la brasa
Salmó al papillot
Tonyina a la brasa
Bacallà al pesto
Amb xocolatam, nata i xarop de caramel.
Degustació de postres
Comi Restarium SLU ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha creado una progressive web app para que los clientes puedan descargarse la web como una app con envío de notificaciones push con ofertas y novedades, así como mejoras en la versión mobile de la web para poder fidelizar más al cliente con ofertas personalizadas y tener analíticas de uso y mejor experiencia del cliente. 2022 al 2023. Para ello ha contado con el apoyo del programa de competitividad turística de la Cámara de Comercio de Tortosa.
Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com ara galetes per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. Donar el consentiment a aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o identificadors únics en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament determinades característiques i funcions.